Boka lokal och skapa intressanta personalmöten

När det är dags för personalmöten eller om föreläsningar ska bokas för fortbildning så finns flera alternativ för att det ska bli så bra förutsättningar som möjligt. Det är inte alltid som arbetsplatsen är det bästa valet för sådana här tillfällen, och det finns betydligt bättre platser att samlas på än barnens matsal.

Brett utbud av mötesrum

Behöver ni som arbetslag en trevlig och inbjudande plats för ert nästa möte eller planeringsdag kan ni med fördel boka mötesrum i stockholm city för en härlig upplevelse. Genom Helio kan ni hitta en mängd olika rum för möten eller konferenser. Alla är arkitektritade och utrustade med ny teknik vilket gör det lätt för er att få alla mötesbehov tillgodosedda. Att ha era personalmöten i en annan lokal än er arbetsplats ökar effektiviteten och motivationen då nya omgivningar ofta är mer inspirerande än de där ni allt som oftast befinner er. När ni bokar mötesrum genom Helio har ni dessutom tillgång till all deras hjälp och expertis när helst ni skulle behöva den vilket ger trygghet för er som kunder.

Är det istället dags att boka lokal för en planeringsdag med föreläsningar är det också väldigt fördelaktigt att titta igenom Helios utbud. Stilarna på rummen skiftar vilket gör att det finns något för alla tillfällen och behov. De har rum som kan ta emot ända upp till 700 personer vilket gör det till en utmärkt möjlighet att bjuda in till en riktigt spännande dag i snygga lokaler.

Gör planeringsdagen intressant

Helio finns som app för både Android och iPhone vilket gör det väldigt enkelt att boka just den lokal eller typ av rum du behöver. Är du dessutom medlem får du riktigt bra priser vilket gör det till en ännu bättre anledning att ta hjälp av dem när det är dags för möten eller föreläsningar. Helio har platser för uthyrning på sex olika platser i Stockholm så det blir lätt att hitta det som passar er bäst utifrån var ni befinner er. Så ta steget ut från er vanliga arbetsplats och se möjligheterna som kommer med möten i mer inspirerande lokaler. Det kommer gynna både lagandan bland medarbetarna och känslan av att du som chef satsar på dina anställda. Särskilt planerings- eller inspirationsdagar kommer uppskattas mer när de förläggs till platser som är genomtänkta och anpassade till de evenemang som dagen genomsyras av. Kommer föreläsare på besök lär de också värdesätta snygga lokaler med uppdaterad teknik. Så överraska dina anställda med de bästa personalmötena och planeringsdagarna; när spännande och intressant innehåll matchas av härliga lokaler blir det både uppskattat och omtyckt.